Uniek LadiesTranquillo

Onze missie is om het bewustzijn van eerlijke arbeidsomstandigheden
en
milieuvriendelijke productieprocessen te vergroten. Om dit doel te      Tranquillo - Duurzaam - Damesmode
bereiken werken wij nauw samen met onze productiefaciliteiten en
delen onze kennis graag met onze jarenlange samenwerkingspartners.

Uitgelichte producten

Onze missie is om het bewustzijn van eerlijke arbeidsomstandigheden en milieuvriendelijke productieprocessen te vergroten. Om dit doel te bereiken werken wij nauw samen met onze productiefaciliteiten en delen onze kennis graag met onze jarenlange samenwerkingspartners.

Wij hechten veel waarde aan de certificering van onze producten en vertrouwen op een langdurige samenwerking. We zijn er trots op dat ons werk de impact op het milieu helpt verminderen en eerlijke arbeidsomstandigheden bevordert. Door ons in te zetten voor het gebruik van duurzame materialen en milieuvriendelijke productieprocessen helpen we de ecologische voetafdruk van onze producten te minimaliseren.

Daarnaast zetten wij ons in voor eerlijke arbeidsomstandigheden in onze productiefaciliteiten en zorgen wij ervoor dat onze medewerkers goed betaald worden en onder veilige omstandigheden kunnen werken. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzame en eerlijke productie niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor onze samenleving en economie.

[]
× Hoe kan ik je helpen?