Uniek LadiesSurkana

Bij Surkana geloven ze dat het creëren van schoonheid Surkana - Retro - Vintage - Damesmode - Uniek Ladiesniet alleen gaat om het ontwerpen van prachtige kleding, maar ook om het maken van een positieve impact op de wereld om ons heen. Daarom is het voor hen vanzelfsprekend om een steentje bij te dragen aan het creëren van een mooiere wereld, stap voor stap.

Bekijk de gehele collectie van Surkana

 

 

Uitgelichte producten

Elk seizoen bundelen ze de krachten met een goed doel, vaak gericht op het ondersteunen van vrouwen en kinderen. De samenwerkingen van Surkana omvatten organisaties zoals UNHCR (United Nations High Commissioner for Refugees), Aldeas Infantiles (SOS Kinderdorpen Spanje) en AECC (Spaanse Vereniging tegen Kanker). Door middel van deze partnerschappen streven ze ernaar om hen te helpen bij het realiseren van hun nobele doelen en bij te dragen aan een betere toekomst voor degenen die het het hardst nodig hebben.

Naast deze inzet voor sociale verantwoordelijkheid, zetten ze zich ook actief in voor het milieu. In 2015 hebben ze het “Compromís ciutadà per la sostenibilitat 2012-2022” (Civic Commitment to Sustainability 2012-2022) ondertekend. Deze toewijding is een weerspiegeling van het verlangen om de processen voortdurend te verbeteren, vervuiling te verminderen en de milieuvriendelijkheid te vergroten. Voor Surkana is duurzaamheid meer dan een modewoord; het is een levenshouding die ze koesteren en actief nastreven in alles wat ze doen.

Bij Surkana willen ze niet alleen stijl en schoonheid uitstralen, maar ook een verschil maken in de wereld. De passie voor mode gaat hand in hand met Surkana’s inzet voor positieve verandering. Zij geloven dat door samen te werken en bewuste keuzes te maken, ze een impact kunnen creëren die verder reikt dan alleen de collecties. Samen streven ze ernaar om de wereld een stukje mooier te maken, één stap tegelijk.

[]
× Hoe kan ik je helpen?