Uniek LadiesKing Louie

King Louie, een meester in het ontwerpen van kleding King Louie - Retro - Duurzaam - Damesmode - Uniek Ladiesmet een origineel vintage-geïnspireerd productontwerp, verenigt esthetiek en duurzaamheid op een buitengewone manier. De passie voor mode gaat hand in hand met hun diepe toewijding aan duurzaamheid, wat resulteert in een unieke combinatie van tijdloze stijl en verantwoordelijkheid voor mens en planeet. Ze streven ernaar om niet alleen een merk te zijn, maar een bron van inspiratie en vooruitgang.

Bekijk de gehele collectie van King Louie.

Uitgelichte producten

De ambitie Van King Louie reikt verder dan alleen kledingontwerp. Zij streven ernaar om een toonaangevend en inspirerend merk te zijn in alle facetten van hun bestaan. Dit omvat niet alleen baanbrekende ontwerpen die de tand des tijds doorstaan, maar ook uitmuntendheid in hun diensten en een diep geworteld doel dat hen drijft.

Zij zijn vastberaden om een purpose-driven bedrijf te worden, waarbij groei hand in hand gaat met een groeiende positieve impact op mens en planeet. Met trots kunnen ze zeggen dat tegenwoordig maar liefst 70% van alle materialen duurzaam zijn, wat King Louie dichter bij de doelen van verantwoorde productie en consumptie brengt. Bovendien hebben ze gecommitteerd aan het creëren van eerlijke en ethische arbeidsomstandigheden in al hun fabrieken. De inspanningen worden bekrachtigd door de Fair Wear Foundation, die de arbeidsomstandigheden als ‘goed’ heeft beoordeeld, wat motiveert om blijvend te streven naar positieve verandering.

Bij King Louie is duurzaamheid niet alleen een term, maar een levensstijl die ze belichamen. Elk ontwerp, elke beslissing en elke stap die ze zetten, is doordrenkt met een passie om verschil te maken. We nodigen je uit om deel te nemen aan onze reis, waar stijl, duurzaamheid en vooruitgang elkaar ontmoeten in een harmonieus samenspel. Samen met King Louie kunnen we een impact creëren die verder reikt dan mode en de wereld een beetje mooier maken voor toekomstige generaties.

[]
× Hoe kan ik je helpen?