Uniek Ladies&Co Woman

&Co Woman - Logo - Uniek LadiesWat &Co Woman doet, is al jarenlang doordrenkt van passie. Fashion zit in hun bloed en het DNA wordt gekenmerkt door gezond verstand en nuchterheid, zoals alleen de Hollandse mentaliteit dat kan.

Bekijk de gehele collectie van &Co Woman

Uitgelicht

Bij &Co Woman houden ze alles van begin tot eind nauwlettend in de gaten: van de allereerste draad tot de uiteindelijke maat. Het hele proces van het ontwikkelen van onze collectie vindt plaats in Nederland. Van het doordachte design en het harmonieuze kleurenpalet tot de uitgewerkte patronen en de nauwkeurige maatvoering. Zelfs de prototypes en de proefexemplaren worden hier in Nederland vervaardigd.

Het productieproces vindt plaats in Europa, zo dicht mogelijk bij huis. Ze werken al meer dan 20 jaar samen met dezelfde ateliers, en hebben het volste vertrouwen in hun vakmanschap en toewijding.

Enkele weken later hangt de nieuwe collectie al in de winkels.

Bij &Co Woman draait alles om aandacht voor detail, vakmanschap en het creëren van een garderobe die de persoonlijkheid van elke vrouw weerspiegelt. &Co Woman is trots op haar Nederlandse oorsprong en hun Europese productiepartners, en &Co Woman is vastberaden om de passie voor mode en stijl met jou te delen.

[]
× Hoe kan ik je helpen?