Wanddecoratie Fabryk Design

Als het kan, dan liever duurzaam!

Fabryk Design probeert zo duurzaam mogelijk te werken. Dit is op verschillende manieren toegepast in het bedrijf. De geometrische vormen worden gefreesd uit hout en MDF. De overgebleven reststukken worden in aparte containers bewaard. Van de grotere reststukken worden kleinere producten gemaakt.! Het materiaal waarmee gewerkt wordt komt uit Nederland en is FSC gekeurd hout. 

Fabryk geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (geestelijke of fysieke beperking) een prachtige werkplek waar zij volwaardig mee kunnen werken binnen de veilige muren van Fabryk Design. 

 

Inpakken en wegwezen

Voor een product de inpaktafel bereikt, is het al door diverse mensenhanden gegaan. Het begint met het ontwerp op kantoor, daarna wordt het gefreesd door een CNC machine en vervolgens wordt het geschuurd en indien gewenst voorzien van een gekleurde wax.

De finishing touch

Als finishing touch krijgt ieder product een mooi leren label en een hangtag. (Een gerecycled kartonnen label met de unieke kenmerken van Fabryk Design.) En een bedankkaartje wat met de handgeschreven is door een van de deelnemers van FBRK-Werkt.

 

 

Sorteer op
per pagina
 • Geometrische Kolibries Wanddecoratie
  Geometrische Kolibries Wanddecoratie

  Prachtige Eyecatcher voor je interieur. De Kolibrie is een van de bestsellers uit de collectie van Fabryk Design.

  € 139,95
 • Geometrische Zwaluw Wanddecoratie
  Geometrische Zwaluw Wanddecoratie

  Prachtige Eyecatcher voor je interieur. De Zwaluw is een van de bestsellers uit de collectie van Fabryk Design.

  € 119,95
 • Geometrische Haring Wanddecoratie
  Geometrische Haring Wanddecoratie

  De Haring is een van de houten wanddecoraties uit de collectie van Fabryk Design.

  € 119,95
 • Tiny Flowers Set 2
  Tiny Flowers Set 2

  De Tiny Flowers uit de collectie van Fabryk Design. Deze bloemen gaan jarenlang mee. De houten bloemen worden geleverd met een houten blokje waarin je de bloemen kan steken én je ontvangt wat droogbloemen die je erbij kan steken.

  € 24,95
 • Tiny Flowers Set 1
  Tiny Flowers Set 1

  De Tiny Flowers uit de collectie van Fabryk Design. Deze bloemen gaan jarenlang mee. De houten bloemen worden geleverd met een houten blokje waarin je de bloemen kan steken én je ontvangt wat droogbloemen die je erbij kan steken.

  € 24,95
 • Woondecoratie Schotse Hooglander Mini
  Woondecoratie Schotse Hooglander Mini

  Een unieke decoratie voor in jouw interieur. De Schotse Hooglander uit de collectie van Fabryk Design. De geometrichse woondecoraties worden gefreesd uit hout. Natuurlijke materialen geven een fijne sfeer in huis en krijgen steeds

  € 34,95
Sorteer op
per pagina

MAAK JE OUTFIT COMPLEET!

 

Bestel Direct De Stoerste Armbanden Van Urband Bracelets.

BESTEL DIRECT

BLIJF ONS VOLGEN

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle acties, nieuwe items en kortingen? Schijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Als dank ontvang je van ons 5% korting op je eerste bestelling bij ons!
Aanmelden
© 2017 - 2023 Uniek Ladies Boetiek Dameskleding & Lifestyle Aalten | sitemap | rss