WoodhiWOODHI Ansichtkaarten zijn duurzaam. Waarom? HOUT! De kaarten zijn gemaakt van esdoorn, een houtsoort die zorgvuldig is gekozen vanwege zijn technische en esthetische kwaliteit. Het is van nature een veel voorkomende soort op de meeste continenten en wordt niet aangetast door ontbossing. De bossen waar deze esdoorn vandaan komt wordt duurzaam beheerd en het hout dat Woodhi gebruikt wordt niet behandeld. Voor een ansichtkaart is een 20 jaar oude esdoorn nodig die ongeveer 90.000 kaarten kan produceren. Elke keer dat er een aantal kaarten verkocht worden dan plant WOODHI een jonge esdoorn in hun Jurabos.Elke WOODHI kaart is uniek en pas daarom zo goed bij onze boetiek. 

Door een speciale en zeldzame techniek zijn de ansichtkaarten soepel en helder van kleur. De ansichtkaarten kunnen verzonden worden met een standaard postzegel. Laat je verrassen door deze unieke, houten WOODHI ansichtkaarten. 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

MAAK JE OUTFIT COMPLEET!

 

Bestel Direct De Stoerste Armbanden Van Urband Bracelets.

BESTEL DIRECT

BLIJF ONS VOLGEN

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle acties, nieuwe items en kortingen? Schijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Als dank ontvang je van ons 5% korting op je eerste bestelling bij ons!
Aanmelden
© 2017 - 2023 Uniek Ladies Boetiek Dameskleding & Lifestyle Aalten | sitemap | rss