Mondkapjes

Als je een mondmasker hebt, doe het dan in stijl! Onze praktische maskers van moshiki-stof doen niet alleen wat ze moeten doen, ze zien er ook nog eens goed uit. Je kunt je nu al verheugen op jaloerse blikken. Mond- en neusmaskers van Moshiki zijn geen medisch product, mond- en neusbescherming, een ademhalingsmasker of vergelijkbare beschermingsmiddelen.

Dit zijn “mond- en neusmaskers”, ze kunnen een zekere mate van bescherming bieden tegen anderen en zichzelf en ook sociale afstandelijkheid bevorderen. De voordelen van Moshiki's mond- en neusmaskers van stof:

- Machinewasbaar tot 40 graden
- Ademend Comfortabel om te dragen
- Gemakkelijk aan te trekken
- Herbruikbaar
- Met een extra vak voor een extra filterelement
- One size fits all dankzij rekbare stof en bandjes

Hygiëne instructie:

Je kunt het geïmproviseerde beschermingsmasker normaal wassen op 40 °. Om virussen en bacteriën te doden kun je het beste (bijna) kokend water over het stoffen masker gieten en het masker laten liggen tot het water weer lauw is. Een alternatief is om het stoffen masker 30 minuten in de oven op 80 ° C te laten drogen.

Belangrijke opmerking: wij vragen om uw begrip, aangezien dit een hygiëneartikel is, kan dit artikel niet geruild worden. 

Sorteer op
© 2017 - 2021 Uniek Ladies Boetiek Dameskleding & Lifestyle Aalten | sitemap | rss