Luxzuz & One Two

Kleding van LUXZUZ // ONE TWO is gemaakt met Scandinavische tradities in gedachten. Elke collectie is gebaseerd op een diepe verbinding met klassieke Scandinavische puurheid. Eenvoudige elegantie baant zich een weg door de stiksels en naden, maar laat altijd ruimte over voor de coole en rauwe, verfijnde bohemien en vrouwelijke accenten.

LUXZUZ // ONE TWO streeft naar een gedurfde, ongecompliceerde look geïnspireerd door de natuur, waarbij patronen en stoffen voor jurken en blouses worden beïnvloed door de kleuren en texturen die ons op het Deense platteland omringen. Het doel is om mode te creëren die keer op keer gedragen en gebruikt kan worden. De designfilosofie van LUXZUZ // ONE TWO vereist dat een rok uit een eerdere collectie kan worden gecombineerd met een T-shirt uit de nieuwste collectie. Want hoewel we ernaar streven om de beste methoden te vinden voor een zacht productieproces met zo min mogelijk impact op het milieu, kunnen we alleen echt duurzaam zijn als mensen jarenlang kleding van LUXZUZ // ONE TWO dragen, in plaats van elk seizoen een nieuwe garderobe te kopen. .

Bij LUXZUZ // ONE TWO zijn we er trots op dat we onze collecties op een ethische en verantwoorde basis creëren, en of we nu de ontwerpen ontwikkelen of nieuwe productieprocessen creëren, we vinden dat het op de juiste manier moet gebeuren. We geloven dat we dit kunnen doen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de kleding of hoge normen. Daarom selecteren en ontwikkelen we onze stoffen, dessins, kleuren en modellen met als hoofddoel dat elk kledingstuk van LUXZUZ // ONE TWO inspirerend, tijdloos en van goede kwaliteit moet zijn.

Sorteer op
© 2017 - 2021 Uniek Ladies Boetiek Dameskleding & Lifestyle Aalten | sitemap | rss