Over Ons

In het mooie Aalten (Achterhoek) vind je mijn boetiek met een hele persoonlijke benadering. Snuffel, kijk en bewonder onze collectie. Deze heb ik met veel passie en liefde voor jullie uitgezocht. Telkens weer op zoek naar leuke fashion & lifestyle items die niet overal te koop zijn. Unieke items wil ik aanbieden. Kom gezellig een keertje langs de koffie/thee staat voor je klaar met een lekker koekje.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een kopje koffie of thee thuis te zetten en dan vanuit je luie stoel een bestelling te plaatsen. Wij pakken je bestelling voor je in. Ja, je mag jezelf ook wel eens iets cadeau geven! De Postnl of DHL meneer/mevrouw zal het pakketje bij je bezorgen. Oh ja.. en wij bezorgen het GRATIS. 

Het is een feit! We mogen jullie eindelijk ontvangen op afspraak 🙏. Hoe fijn is dat ♥️. Twee personen tegelijk. Voelt gewoon als jullie bij mij thuis ontvangen.

Wij hebben de knop Nu boeken toegevoegd op onze pagina. Via deze knop kun je een afspraak bij ons plannen vanaf 3 maart.

Lukt het je niet via Facebook, neem dan contact met mij op!

Bereikbaar ben ik op: 06-24558340.

Fijn om jullie weer te mogen ontmoeten ♥️🙏. En komen op afspraak betekent niet dat je verplicht iets moet kopen 😉.

Mijn openingstijden zijn (als wij weer open mogen):

Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur

Woensdag: 10.00 - 17.00 uur

Donderdag: 10.00 - 17.00 uur

Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur

Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Wij hanteren de regels van het RIVM. Desinfecteer je handen bij binnenkomst met onze DecoWash zuil. Draag een mondkapje ter bescherming van jezelf en je naasten.

Unieke groet,

Marina Etten

© 2017 - 2021 Uniek Ladies Boetiek Dameskleding & Lifestyle Aalten | sitemap | rss